Simodrive-laitteiden huolto UNIS Groupilla

25 toukokuun 2018

Simodrive-laitteita pidetään ympäri maailmaa erittäin luotettavina ohjausratkaisuina teollisuudessa. Niitä käytetään paljon mm. autoteollisuuden kaikissa tuotantoprosesseissa. Siksi viallinen Simodrive voi aiheuttaa suurimittaisen tuotannon pysähtymisen. UNIS Group tarjoaa kuitenkin Simodrive-laitteiden testaus-, korjaus- ja puhdistuspalveluita. Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse hankkia uutta mallia ennenaikaisesti ja tuotanto voidaan käynnistää mahdollisimman pian.

Miksi valita UNIS Group Simodrive-laitteiden korjaustoimittajaksi?

UNIS Group on asiantuntija teollisuuselektroniikan alalla ja sillä on hallussaan kaikki tarvittava asiantuntemus Simodrive korjauksiin. Olemme tarjonneet jo useita vuosia korjauspalveluita asiakkaillemme eri teollisuuden aloilla. Sen lisäksi olemme kehittäneet uniikin testausjärjestelmän, jonka avulla voimme testata korjatut Simodrive-laitteet perusteellisesti. Simodrive-virtalähteet ja -käytöt testataan kolmen päivän kestävyystestissä suurella ja jatkuvalla 110 kW:n teholla. Näin varmistetaan, että Simodrive on korjattu hyvin, kun se lähtee testikeskuksestamme. Jos Simodrive ei olisi korjattavissa, voimme myös vaihtaa viallisen osan, koska meillä on paljon varaosia varastossa.

Koska olemme korjausten asiantuntijoita ja meillä on ainutlaatuinen testausjärjestelmä, olemme korjanneet onnistuneesti yli 94 % kaikista meille lähetetyistä Simodrive-laitteista.

UNIS Group tarjoaa seuraavaa:

✓ ,,No cure, no pay”
Jopa 2 vuoden takuu
Ammattitaitoiset ja nopeat korjaukset
Vanhentuneiden tuotteiden korjaus
Kiinteät korjaushinnat
Palvelua 24/7 (kiireelliset korjaukset).

Olkoon sitten kyse ohjelmoitavista logiikoista, taajuusmuuttajista, pehmokäynnistimistä tai teollisuustietokoneista, UNIS Group on partnerisi teollisuuselektroniikan korjauksissa ja varaosissa. Oletko kiinnostunut palveluistamme tai utelias kuulemaan, miten voimme auttaa? Ota yhteyttä myyntitiimiimme saadaksesi lisätietoja palveluistamme.