Kiertoa alusta lähtien

Tulevaisuudessa kiertotalous on tärkeässä asemassa. Siitä voimme olla yhtä mieltä vuonna 2020. UNIS Group on ollut tietoinen siitä jo paljon kauemmin: palvelumme perustuvat kestävyyteen ja kierrätykseen. Olemme varmistaneet vuodesta 1984 lähtien, että asiakkaamme ympäri maailmaa voivat käyttää nykyisiä järjestelmiään mahdollisimman kauan eivätkä siten ole pakotettuja hankkimaan uusia järjestelmiä. Korjaamme vioittunutta elektroniikkaa ja mikäli osia ei ole enää saatavilla, neuvottelemme asiakkaan kanssa ja etsimme sopivia vaihtoehtoja.

Annamme panoksen kiertotalouteen, koska korjaamme vanhentuneen tai viallisen elektroniikan ja näin korjattu elektroniikka voidaan asentaa uudelleen tuotantoprosessiin.

UNIS Group antaa vialliselle elektroniikalle toisen elämän. UNIS Group tarjoaa kestävää palvelua teollisten laitteiden käyttöiän pidentämistä varten. Olemme myös aina kiinnostuneita uuden ja käytetyn elektroniikan hankinnasta. Voit myös toimittaa viallisen elektroniikkasi meille! Käytämme materiaaleja uudelleen mahdollisimman paljon ja kierrätämme vastuullisella tavalla osat, joita ei voi enää käyttää. Näin pyrimme yhdessä vähentämään ympäristövaikutusta ja omalta osaltamme työskentelemme paremman maailman puolesta.

Haluatko rakentaa yhdessä meidän kanssamme kestävää tulevaisuutta ja kiertotaloutta? Ota meihin yhteyttä.