Teolliset projektit

UNIS Groupin tutkimus- ja kehitysosasto (R&D) on varustettu erityisesti etsimään ratkaisuja kysymyksiin ja ongelmiin. Asiantuntevat teknikkomme käynnistävät projektin yhdessä toimeksiantajan kanssa. Nämä projektit ovat luonteeltaan hyvin erilaisia ja kattavat lukuisia erilaisia teollisia sovelluksia.

Olemassa olevan elektroniikan uudelleensuunnittelu

UNIS Group valmistaa (elinkaarensa päähän tulleen) elektroniikan mittatilaustyönä tarpeitanne vastaavaksi. Teidän ei silloin tarvitse investoida täysin uuteen järjestelmään, vaan voitte jatkaa oman tutun koneenne käyttöä mukautetulla elektroniikalla. Eikö tarvitsemaanne elektroniikkaa enää toimiteta? UNIS Group voi perusteellisen analyysin jälkeen uudelleensuunnitella elektroniikan teille.

Erityisten testausvalmiuksien kehittäminen

Voimme kehittää myös asiakkaan pyynnöstä testausjärjestelmiä. Niiden avulla tutkimus- ja kehitysosastomme voi testata laajasti erityisiä asiakkaidemme laitteistoihin tehtäviä korjauksia. Moduuleissa on joskus ongelmana, että liitäntätietoja ja/tai ohjelmiston ohjausta ei tunneta.Voimme kehittää myös tällaisiin tapauksiin testausvalmiuksia, jotta moduuli voidaan testata.

Onko tuotantoympäristössänne erityinen projekti tai haaste? UNIS Group auttaa teitä mielellään ratkaisun löytämisessä. Ottakaa meihin yhteyttä, niin kerromme lisää mahdollisuuksista. Teknikkomme ovat valmiita auttamaan.