Takuu 2 vuoteen asti

Kiireelliset korjaukset

“No cure, no pay”

Varaosavarasto > 150.000 tuotetta

CNC

Haku: {{productSearch}}

CNC

Mitä CNC-ohjaus on?

CNC-ohjaus (Computer Numerical Control eli tietokoneistettu numeerinen ohjaus) on teollisuuden työstökoneiden ohjaamiseen käytettävä tietokoneavusteinen järjestelmä. CNC:tä käytetään tyypillisesti muovi-, puu- tai metallikappaleiden tarkkuutta vaativaan työstöön. CNC on mahdollistanut uusien koneistustekniikoiden, kuten laserleikkauksen ja kipinätyöstön kehityksen.

Mihin CNC-ohjaimia käytetään?

CNC-ohjaimia käytetään erityyppisten materiaalien työstämiseen. CNC-ohjausta voidaan käyttää esimerkiksi laserleikkaukseen, hitsaamiseen, taivuttamiseen ja lävistämiseen. CNC-ohjaus soveltuu erityisesti tilanteisiin, joissa tarvitsee tuottaa suuria määriä monimutkaisia tuotteita.

CNC-ohjainten edut

CNC-ohjainten käyttö tarjoaa monia etuja:

  • ne mahdollistavat erittäin tarkan työstön ja jatkuvan tuotannon;
  • CNC mahdollistaa tuotannon tasaisen korkealla tasolla;
  • ne mahdollistavat työstökoneiden joustavan ja monipuolisen ohjauksen.

CNC-varaosien korjaukset

UNIS Groupilla on vankka kokemus CNC-osien korjaamisesta. Korjaamme esimerkiksi servo-ohjaimia, virtalähteitä ja ohjauspaneeleja. UNIS Group korjaa osat komponenttitasolla, joten voimme korjata kaiken merkkisiä, tyyppisiä ja mallisia varaosia. UNIS Groupilla on kokemusta mm. Siemensin, Fanucin ja Heidenheinin CNC-varaosien korjaamisesta. Kaikki korjatut osat testataan tarkoin (esim. tietoliikenneliitännät, turvapiirit ja parametrimuisti) ennen niiden toimittamista asiakkaalle. Korjatuille osille myönnämme takuun 2 vuoteen asti.

Takuu 2 vuoteen asti

Kiireelliset korjaukset

“No cure, no pay”

Varaosavarasto > 150.000 tuotetta